LUNI - VINERI 8:00 - 17:00
SAMBATA
8:00 - 13:00
0740 583 582 0742 370 753

USI ARMONICE  

Ușile armonice sunt folosite atât pentru separarea suprafețelor în spații neconvenționale, cât și pentru a realiza diverse forme și structuri. În plus, ele rezolvă elegant problema deschiderilor, mai ales în ceea ce privește spațiile înguste, care nu permit deschiderea convențională a ușilor.

Sistemele VEKA pentru uși pliant-culisante, de tip uși armonice, răspund tuturor exigențelor tale: sunt elegante dar simple în același timp și nu au elemente care să le îngreuneze deschiderea și funcționarea. În plus, etanșează perfect încăperile, atât în ceea ce privește pătrunderea aerului cât și a apei, și permit deschiderea exterioară către balcoane și terase.

Sistemele VEKA pentru ușile de tip armonică sunt ușor și rapid de instalat, oferind totodată casei tale eficiență energetică (împreună cu pachetul de sticlă termoizolantă) și etanșeitate (prin sistemul inovativ de garnituri dispuse pe tot perimetrul profilului).

Datorită versatilității extraordinare, ușile armonice realizate cu sisteme VEKA satisfac orice exigență în materie de construcții și design.